Skip Navigation
Skip Sidebar

About

Zorggroep Solis has a number of locations in Deventer where they provide care. Residential care and rehabilitation center PW Janssen, Residential complex St. Jurriën with nursing home apartments, ...

WellbeingOlder people
Share

Mannenactiviteiten op het PW Janssen

Task · 2–4 hrs
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer, Netherlands
SupervisingCreative
WellbeingOlder people
1 spot left.
Share Opportunity
Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg
#52165
Scan me or visit www.volunteer.deedmob.com/o/Zorggroep-Solis/opportunities/Mannenactiviteiten-op-het-PW-Janssen/52165 to join

Contact person

Maaike VisscherAsk Maaike a question

Summary

Ben je handig met hout, creatief, beetje all-rounder, goed in de omgang met zowel PG als somatische bewoners? Wij zoeken vrijwilligers voor de mannenactiviteit.

Detailed description

Op de vrijdag middag zoeken wij een vrijwilliger voor de mannenactiviteit. Deze activiteit is zowel voor de dementerende als somatische ouderen die op het PW Janssen. De tijden zijn van 14.00 uur tot 16.15 uur. Dit is inclusief de voorbereiding en de afronding van de activiteit.


Beetje een all-rounder die handig is met hout, creatief is, graag wil meedenken, rolstoelen kan duwen. Geduldig is en goed in de omgang moet de doelgroep. Prettig maar niet noodzakelijk om in de tuin te kunnen werken samen met een bewoner. Bij voorkeur gaat de vrijwilliger uit naar een man.


What volunteers need😇 Disclosure and Barring Service

🗣️ Native language skills

Getting there

1 spot left.
Share Opportunity

About Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis has a number of locations in Deventer where they provide care. Residential care and rehabilitation center PW Janssen, Residential complex St. Jurriën with nursing home apartments, Residential care center De Bloemendal, and Residential care center and Nursing home het Groote & Voorster and Residential care center Spikvoorde. Zorggroep Solis offers various activities to its residents.
Translate content to English

Comments