Skip Navigation
Skip Sidebar

About

We are there for young and old. For people with and without disabilities. And for people who need guidance for a short or longer period of time. Everything is possible. We are also there for parties ...

WellbeingOlder peoplePeople with disabilities
Share

Kom jij gezellig koken op onze huiskamer?

Organisation role · 3 hrs/Week
Weidehof 1, 1715 AH Spanbroek, Nederland
Cooking & eatingAccompanyingSocial contact
WellbeingOlder peoplePeople with disabilities
2 spots left.
Share Opportunity
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Weidehof
#52923
Scan me or visit www.volunteer.deedmob.com/o/Wilgaerden-woonlocatie-Zandhove/opportunities/Kom-jij-gezellig-koken-op-onze-huiskamer/52923 to join

Contact person

Summary

Kom jij gezellig koken voor en met onze bewoners?

Detailed description

Gek op koken en gezelligheid? Lees dan snel verder. En wie weet kom jij ons binnenkort helpen met het bereiden van heerlijke maaltijden voor onze bewoners van huiskamer de Molen in de Weidehof!


Deze huiskamer is het gezellige onderkomen voor 9 van onze bewoners. Wat zou het leuk zijn als zij samen met jou lekker aan de slag kunnen in de keuken en zo met elkaar een heerlijke maaltijd op tafel kunnen toveren. We zoeken dus niet alleen een kookliefhebber, maar ook iemand die de bewoners erbij kan betrekken. Lekker samen bezig voor de bewoners die dit leuk vinden.


Heb jij een keer in de week ruimte in de agenda en kun je van 16.00u tot 19.30u komen helpen? Twijfel dan niet langer en meld je aan als onze nieuwe kookvrijwilliger. De dag waarop je komt helpen gaat in overleg met het team van De Weidehof. Na het eten wordt er vaak nog een spelletje gedaan en een kopje koffie gedronken. Klinkt dat gezellig of niet?! De bewoners van de Weidehof kijken uit naar jouw komst!


Want zeg nu zelf, Samen is toch veel leuker dan alleen?


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houd van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

What volunteers need😇 Disclosure and Barring Service

Getting there

2 spots left.
Share Opportunity

About WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Weidehof

We are there for young and old. For people with and without disabilities. And for people who need guidance for a short or longer period of time. Everything is possible. We are also there for parties who, like us, support people who wish to shape their lives according to their own insights: municipalities, fellow service providers and other professionals. We love to share our expertise and experience. Because we all benefit from that. And that is exactly our goal. Together we can do more than alone.
Translate content to English

Comments