Skip Navigation
Skip Sidebar

About

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en ...

Foreign aid and disaster reliefChildren & youthEducation
Quality educationDecent work and economic growthNo Poverty
Share

Terre des Hommes zoekt enthousiaste winkelvrijwilligers voor winkel in Hilversum

Organisation role · 4–8 hrs/Week
Neuweg, 1214 GR Hilversum, Nederland
Foreign aid and disaster reliefChildren & youthEducation
No PovertyQuality educationDecent work and economic growth
Share Opportunity
Stichting Terre des Hommes Winkels
#56617
Scan me or visit www.volunteer.deedmob.com/o/Stichting-Terre-des-Hommes-Winkels/opportunities/Terre-des-Hommes-zoekt-enthousiaste-winkelvrijwilligers-voor-winkel-in-Hilversum/56617 to join

Contact person

Marceline IJntemaAsk Marceline a question

Summary

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie.

Detailed description

Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd.


Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst.

In Hilversum richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen

om de tafel mee te dekken, boeken en speelgoed.


We zoeken mensen die het leuk vinden om minimaal 4 uur per week van hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met twee colllega's en volgens rooster.


Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast over deze vacature, dan ontvangen we graag jouw reactie.

Getting there

Share Opportunity
Volunteering in Hilversum > Hilversum Opportunities > Stichting Terre des Hommes Winkels > Terre des Hommes zoekt enthousiaste winkelvrijwilligers voor winkel in Hilversum

About Stichting Terre des Hommes Winkels

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid.
Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich in de meer dan 40 Terre des Hommes winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: van het geven van spullen, het kopen van spullen én in het geven van uw tijd.
De opbrengst van onze winkels, gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen.
Translate content to English

Comments