Skip Navigation
Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit or charity

About

SWL is an independent local welfare organization for all citizens, young and old, independent and vulnerable in the municipality of Lochem. Under the motto “putting the citizen first”, SWL strengthens ...

WellbeingOlder peopleChildren & youth
Share
Respijtweekend, er even tussenuit!

Respijtweekend, er even tussenuit!

Community event · 31 May, 10:00 – 2 Jun, 14:30
Ehzerallee 14, 7218 BS Almen, Nederland
WellbeingOlder peopleChildren & youth
Applications closing in 18 days.
Share community event
Welzijn Lochem
#77795
Scan me or visit www.volunteer.deedmob.com/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/opportunities/Respijtweekend-er-even-tussenuit/77795 to join

Contact person

Marieke MuilermanAsk Marieke a question

Summary

Speciaal voor mantelzorgers: samen met lotgenoten er even tussenuit om jezelf weer op te laden tijdens een driedaags respijtarrangement.

Detailed description

ER EVEN TUSSENUIT 

Als mantelzorger ben je vooral bezig met zorgen voor een ander. Om de zorg vol te houden is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Daarom wordt er jaarlijks een driedaags respijtarrangement georganiseerd. Samen met ‘medestanders’ er even tussenuit om jezelf weer op te laden.  


Heb jij ook behoefte aan zo’n pauze?  


DRIEDAAGS ARRANGEMENT                                                                        

Het Knooppunt Mantelzorg biedt een arrangement aan van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni, op de mooie locatie Landgoed Hotel Ezherwold te Almen. Hierbij staan ontspanning, ontmoeting en ondersteuning centraal. Deze dagen heb je tijd voor jezelf, ontmoet je andere mantelzorgers, is er een gevarieerd programma van activiteiten waaronder workshops en leuke uitstapjes én kun je voor ondersteuning terecht bij de mantelzorgconsulent. Samen met de gastvrouw is zij het aanspreekpunt tijdens jouw verblijf.  


INFORMATIE EN AANMELDING 

Door subsidie van de gemeente of vergoeding door jouw ziektekostenverzekering is deelname kosteloos. Na je aanmelding neemt een mantelzorgconsulent contact op om te kijken of je in aanmerking komt voor deelname. Na de bevestiging is je deelname definitief, het aantal plaatsen is namelijk beperkt (er is plek voor 12 mantelzorgers). Indien nodig kan de mantelzorgconsulent met jou meedenken over mantelzorgvervanging voor de thuisblijvende zorgontvanger.

Getting there

Applications closing in 18 days.
Share community event
Almen > community events > Welzijn Lochem > Respijtweekend, er even tussenuit!

About Welzijn Lochem

SWL is an independent local welfare organization for all citizens, young and old, independent and vulnerable in the municipality of Lochem. Under the motto “putting the citizen first”, SWL strengthens and supports residents and initiatives. SWL is an entrepreneurial wellness expert, involved from vision to implementation. Serving the public interest not for profit.
Translate content to English

Comments